Cititoare card sanatate

Written by Super User on . Posted in Alte produse


Cititor card sanatate ACR

 

OFERTA SPECIALA ACR83!

Profitati de oferta noastra speciala si achizitionati la un pret special cel mai vandut cititor pentru carduri de sanatate, ACR83!

Utilizat de cateva mii de medici din cabinete individuale si spitale din Romania, ACR83, este un cititor fiabil si simplu de utilizat. Cititorul este aprobat de catre CNAS si poate fi utilizat atat cu SIUI, cat si cu alte programe informatice. 

OFERTA DE IARNA - PROFITA ACUM!!!

Firma noastra va ofera cititorul de card ACR83 la numai 152 lei, cel mai bun raport pret/calitate. Pretul este dublat de o garantie de conformitate de 24 de luni si inlocuirea imediata a cititorului in cazul aparitiei, putin probabile, a unei defectiuni. Asiguram suport gratuit la instalare si raspuns prompt la neclaritatile pe care le puteti avea in utilizarea cititorului.

Pe langa cititorul ACR83, va punem la dispozitie si un cititor fara ecran si tastatura ACR39, cititorul fiind varianta imbunatatita a cititorului ACR38. Cititorul ACR39 poate fi utilizat si pentru citirea/scrierea datelor in cardurile cu memorie securizata (Smartcard SLE).

Mai multe detalii despre cititoarele de carduri de sanatate gasiti aici.

Cititoare de carduri la preturi atractive!

<<Cele mai vandute cititoare de carduri de sanatate
Cumparati aici. >>

 

Despre noi

Suntem prezenti pe piata inca din 1994 si suntem pregatiti sa va oferim cele mai potrivite solutii de securitate pentru afacerea dvs. Chiar daca nu stiti de la inceput care este solutia care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra, va oferim suport si asistenta in definirea parametrilor si alegerea acesteia. Solutiile oferite garanteaza securitate maxima si costuri minime de implementare.

Aflati mai multe detalii →

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel/Fax:  +40 264 418929

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla