OTP Token-dispozitive pentru autentificare C100, C200, C200 (big display) si C300

Tokenele oferite de Feitian sunt dispozitive de tip OTP care respecta specificatiile OATH si pot fi utilizate cu orice server de autentificare construit pe aceste specificatii. OTP previne in mod semnificativ accesul la date sensibile si resurse cu acces restrictionat asociate cu calculatoare personale sau retele. In comparatie cu parolele traditionale cu un singur factor static, parola dinamica de tip one-time este solicitata ori de cate ori utilizatorul se autentifica, protejand sistemul de un intrus care a intrat in posesia unei parole anterioare.

Pentru utilizatorii care doresc o solutie completa de la un singur furnizor, Feitian ofera si propriul server de autentificare FEITIAN OTP Authentication System (FOAS). Acest serverul FOAS ofera o solutie completa de autentificare pentru companii de toate dimensiunile si unifica toate operatiunile de autentificare intr-un singur produs reducand semnificativ costurile legate de dezvoltarea, furnizarea si intretinerea unui astfel de sistem.

Mai jos va prezentam gama completa de produse OTP Token:

otp-token-c100

OTP Token C100

 taiat bine c200

OTP Token C200

otp-token-c200-nou

OTP C200 (big display)

otpc300.otptoken.ro

OTP Token C300

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel:  +40 264 418929

Fax: +40-364-780193

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Magazin online

Toate produsele comercializate de catre noi, le puteti achizitiona din magazinul nostru online. 

intech

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla