Mobile OTP Token

Un produs One Time Password pentru utilizatorii mobili

Prezentare generala:

O solutie moderna pentru stil de viata modern: dezvoltarea tehnologiei pentru comunicatiile mobile a otp mobile bunrevolutionat modul in care oamenii interactioneaza si acceseaza informatii. Dispozitivele mobile evolueaza constant pentru a oferi o serie de functii si servicii complexe care se concentreaza tot mai mult pe aspecte sensibile ca de exemplu informatiile de business si personale. Tokenul OTP Mobil de la Feitian reprezinta o aplicatie pentru mobile usor de utilizat si care permite utilizatorilor sa beneficieze de autentificare cu doi factori si de protocolul challenge-response bazat pe cheia de securitate din dispozitivele mobile.

Restrictii de acces si reducerea riscului de pierdere sau furt: functiile de autentificare solida ale Mobile OTP sunt securizate prin stabilirea numarului maxim de incercari acceptate si perioada de timp in care parola isi pastreaza valabilitatea. Caracteristicile tokenului sunt securizate printr-o aplicatie protejata cu parola si sunt limitate exclusiv pentru proprietarul de drept al tokenului.

Compatibil cu protocoalele One Time Password (OTP) bazate pe timp (TOTP) si pe eveniment (HOTP)
HOTP: utilizeaza un algoritm dinamic bazat pe eveniment si creeaza o parola unica in forma unei secvente numerice, regenerata pentru fiecare cerere noua de autentificare. Accesul este permis in aplicatia web dupa introducerea parolei One Time obtinuta la apasarea unui buton.

TOTP este bazat pe un algoritm care genereaza o parola noua de fiecare data si este valabila pentru o anumita perioada de timp.; se elimina astfel posibilitatea introducerii unei parolei care sa fie valida mai mult timp, fara reintroducerea ei de catre utilizator.

Utilizat impreuna cu algoritmul challenge-response OATH (OCRA): mobile OTP Token permite utilizatorului sa acceseze functiile de baza disponibile cu tehnologia challenge-response. Aceste functii includ semnare digitala sigura a tranzactiilor si a datelor sensibile. Odata ce semnatura digitala este aplicata pe un fisier, continutul lui nu poate fi modificat fara a cauza o revocare a semnaturii. Secventa unica de raspuns generata la o solicitare (challenge) poate fi utilizata pentru validarea incrucisata a serverelor si site-urilor web. Sistemul valideaza utilizatorii pentru a se asigura ca identitatea lor este corecta.

O solutie completa cu OTP Server si OTP Token mobil oferita de Feitian: solutia cu OTP Token Mobil poate fi distribuita ca parte dintr-un pachet mai amplu oferit de Feitian. OTP Token Mobil poate fi utilizat cu Serverului de Autentificare OATH de la Feitian (FOAS). Alegerea unui pachet care include OTP Token Mobil si FOAS ofera institutiilor posibilitatea de a reduce cheltuielile de administrare pentru infrastructura IT.

Componente: primiti o consola web pentru administrarea utilizatorilor care ruleaza sub Java, o componenta de server si un agent, disponibile sub Windows si Linux (CentOS sau Debian) care va faciliteaza autentificarea. API-urile pentru C++, php sau Java va permit sa personalizati aplicatia. Nu trebuie decat sa achizitionati cate o licenta OTP Mobil pentru fiecare utilizator inscris in sistem.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici!

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel:  +40 264 418929

Fax: +40-364-780193

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Magazin online

Toate produsele comercializate de catre noi, le puteti achizitiona din magazinul nostru online. 

intech

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla