• Autentificare cu OTP Token Mobil
  • Autentificare cu OTP Token


  • Cititor ACR83 pentru card de sanatate
  • Autentificarea cu Mobile OTP. Simplu si rapid.
  • Autentificare sigura cu token de tip One Time Password (OTP).
  • Cititoare pentru cardul de sanatate

Cititor pentru cardul de sanatate

Cititor card sanatateAchizitionati de la noi cititoarele pentru cardul de sanatate. Va oferim modele cu tastatura si ecran sau modele simple. Toate cititoarele sunt validate de catre CNAS, si sunt oferite cu garantie de 24 luni. Asiguram sprinin on-line la instalare si va oferim un pachet special de service in garantie si postgarantie.

Cititi mai mult →

Dispozitive OTP Token


Dispozitivele de tip OTP Token va permit sa securizati accesul la pagini si aplicatii web sensibile sau la alte date stocate online. Simplitatea utilizarii si portabilitatea reprezinta doua atuuri importante pentru succesul afacerii dvs.

Dispozitiv de autentificare tip OTP Token

Cititi mai mult →

Server de autentificare cu dispozitive OTP

top3Va oferim un server de autentificare de la Feitian (FOAS) care reprezinta o solutie robusta de securitate oferind in acelasi timp usurinta in implementare si simplificand la maxim gestionarea utilizatorilor.

Autentificarea cu One Time Password Token si Server.

Cititi mai mult →

Autentificarea cu One Time Password Token

One Time Password, prescurtat OTP, este recunoscuta ca o metoda solida de autentificare pentru ca poate preveni accesul persoanelor neautorizate la informatiile sensibile sau la resursele cu acces restrictionat aflate pe calculatoarele personale sau in retea.

Cititi mai mult →

Solutii de autentificare OTP Token

APG select crop

 

 

OFERTA SPECIALA LA NOUL ACR83 (APG)!

Profitati de oferta noastra speciala si achizitionati la un pret special noul cititor pentru carduri de sanatate, ACR83 (APG)!

Utilizat de cateva mii de medici din cabinete individuale si spitale din Romania, ACR83, este un cititor fiabil si simplu de utilizat. Cititorul este aprobat de catre CNAS si poate fi utilizat atat cu SIUI, cat si cu alte programe informatice. 

Firma noastra va ofera noul cititor de card de sanatate ACR83 (APG) la numai 176.12 lei (TVA inclus), cel mai bun raport pret/calitate. Pretul este dublat de o garantie de conformitate de 24 de luni si inlocuirea imediata a cititorului in cazul aparitiei, putin probabile, a unei defectiuni. Asiguram suport gratuit la instalare si raspuns prompt la neclaritatile pe care le puteti avea in utilizarea cititorului.

Pe langa cititorul de card ACR83, va punem la dispozitie si cititoarele fara ecran si tastatura ACR39 (cititorul fiind varianta imbunatatita a cititorului ACR38) si ACR39U-H1 care permite inserarea verticala a cardului de sanatate. Cititorul ACR39 poate fi utilizat si pentru citirea/scrierea datelor in cardurile cu memorie securizata (Smartcard SLE5542).

Mai multe detalii despre cititoarele de carduri de sanatate si achizitionarea lor, gasiti aici.

 

Solutii de autentificare cu OTP Token si domeniile de utilizare

Aflati mai multe detalii despre solutiile de autentificare cu One Time Password. Domeniile de activitate in care se pot utiliza aceste solutii includ: industria financiara (banci si alte institutii financiare), educatie (institudii de invatamant la toate nivelurile), institutiile medicale (spitale, clinici , cabinete medicale etc), societati de asigurare, protectia interna a companiilor, e-government, jocuri online, plati prin dispozitive mobile, operatiuni de retail. Care sunt beneficiile?

Cititi mai mult →

Despre noi

Suntem prezenti pe piata inca din 1994 si suntem pregatiti sa va oferim cele mai potrivite solutii de securitate pentru afacerea dvs. Chiar daca nu stiti de la inceput care este solutia care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra, va oferim suport si asistenta in definirea parametrilor si alegerea acesteia. Solutiile oferite garanteaza securitate maxima si costuri minime de implementare.

Aflati mai multe detalii →

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel/Fax:  +40 264 418929

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla