Cititoare pentru cardul de sanatate  

Firma noastra comercializeaza urmatoarele modele de cititoare de card pentru cardul de sanatate: noul model de cititor cititoare de cardcard sanatate cu ecran si tastatura ACR83 (APG), cititor card sanatate ACR39 si ACR39U-H1, aceaste doua modele din urma pot fii folosite si pentru citirea datelor de pe cardul tahograf, insa pentru a putea fii vizualizate aceste date este nevoie si de un soft specific pe care firma noastra nu il comercializeaza.

Mai multe detalii gasiti aici!

Dispozitive de autentificare de tip USB Token

Toate dispozitivele de tip USB token sunt cunoscute sub denumirea de “token”. Primul dispozitiv de acest tip a fost introdus epass2003 bunpe piata de catre Aladdin Knowledge Systems LTD sub denumirea de eToken. Datorita popularitatii sale, termenul de "eToken" a devenit de-a lungul anilor o denumire generica pentru toate dispozitivele token pentru autentificare solida, semnare electronica si criptare de date.

Dispozitivele token ePass pot fi incorporate in orice sistem de autentificare securizat si ofera o solutie cu costuri scazute pentru tranzactiile online, autentificarea in VPN, semnare electronica etc.

Mai multe detalii gasiti aici!

Carduri inteligente SLE5542 si PKI 

Cardurile inteligente isi gasesc o utilizare larga in finante, comunicatii, transport, securitate sociala, taxe etc. si carduri inteligenteeficientizeaza activitatile zilnice, cardurile cu procesor reprezintand solutia ideala pentru companiile care isi doresc un card sigur pentru autentificare, stocare de certificate digitale si semnare electronica.

Mai multe detalii gasiti aici!

Solutii de protectie pentru software:

-Cheile de protectie de tip hardware chei-sentinel
-Cheile de protectie de tip software

Mai multe detalii gasiti aici!

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel:  +40 264 418929

Fax: +40-364-780193

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Magazin online

Toate produsele comercializate de catre noi, le puteti achizitiona din magazinul nostru online. 

intech

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla