Smartcards

Written by Super User on . Posted in Alte produse

Smartcardurile isi gasesc o utilizare larga in finante, comunicatii, transportSmartcards PKI, securitate sociala, taxe etc. si eficientizeaza activitatile zilnice. Smartcardurile cu procesor reprezinta solutia ideala pentru companiile care isi doresc un card sigur pentru autentificare, stocare de certificate digitale si semnare electronica.

Solutii de protectie pentru software

Written by Super User on . Posted in Alte produse

Sentinel HL este cea mai utilizata solutie de protectie pentru software si proprietate intelectuala.

Cheile de protectie de tip hardware:                                                                       chei protectie intech

  • Ofera protectie robusta impotriva pirateriei software: functionarea corecta a produselor software depinde de prezenta cheii Sentinel HL key care este impenetrabila
  • Ofera cea mai robusta executie a termenilor de licentiere care sunt stocati securizat si sunt protejati in cheia Sentinel HL
  • Permite portabilitatea produselor software astfel incat sa poata fi utilizate pe orice calculator la care este conectata cheia Sentinel HL key
  • Nu este nevoie de o conexiune la Internet pentru a activa produsele software

Cititoare card sanatate

Written by Super User on . Posted in Alte produse

APG select crop

 

 

OFERTA SPECIALA LA NOUL ACR83 (APG)!

Profitati de oferta noastra speciala si achizitionati la un pret special noul cititor pentru carduri de sanatate, ACR83 (APG)!

Utilizat de cateva mii de medici din cabinete individuale si spitale din Romania, ACR83, este un cititor fiabil si simplu de utilizat. Cititorul este aprobat de catre CNAS si poate fi utilizat atat cu SIUI, cat si cu alte programe informatice. 

Firma noastra va ofera noul cititor de card de sanatate ACR83 (APG) la numai 176.12 lei (TVA inclus), cel mai bun raport pret/calitate. Pretul este dublat de o garantie de conformitate de 24 de luni si inlocuirea imediata a cititorului in cazul aparitiei, putin probabile, a unei defectiuni. Asiguram suport gratuit la instalare si raspuns prompt la neclaritatile pe care le puteti avea in utilizarea cititorului.

Pe langa cititorul de card ACR83, va punem la dispozitie si cititoarele fara ecran si tastatura ACR39 (cititorul fiind varianta imbunatatita a cititorului ACR38) si ACR39U-H1 care permite inserarea verticala a cardului de sanatate. Cititorul ACR39 poate fi utilizat si pentru citirea/scrierea datelor in cardurile cu memorie securizata (Smartcard SLE5542).

Mai multe detalii despre cititoarele de carduri de sanatate si achizitionarea lor, gasiti aici.

 

USB TOKEN pentru autentificare

Written by Super User on . Posted in Alte produse

Produse din categoria USB Token:

Usb Token ePass2003USB Token ePass Usb Token eToken PRO smartcardUSB Token eToken

Prezentare generala:

Toate dispozitivele de tip USB token sunt cunoscute sub denumirea de “token”. Primul dispozitiv de acest tip a fost introdus pe piata de catre Aladdin Knowledge Systems LTD sub denumirea de eToken. Datorita popularitatii sale, termenul de "eToken" a devenit de-a lungul anilor o denumire generica pentru toate dispozitivele token pentru autentificare solida, semnare electronica si criptare de date.

Despre noi

Suntem prezenti pe piata inca din 1994 si suntem pregatiti sa va oferim cele mai potrivite solutii de securitate pentru afacerea dvs. Chiar daca nu stiti de la inceput care este solutia care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra, va oferim suport si asistenta in definirea parametrilor si alegerea acesteia. Solutiile oferite garanteaza securitate maxima si costuri minime de implementare.

Aflati mai multe detalii →

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel/Fax:  +40 264 418929

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla