Firma noastra va ofera noul cititor de card de sanatate ACR83 (APG) cel mai bun pret. Pretul este dublat de o garantie de conformitate de 24 de luni si inlocuirea imediata a cititorului in cazul aparitiei, putin probabile, a unei defectiuni. Asiguram suport gratuit la instalare si raspuns prompt la neclaritatile pe care le puteti avea in utilizarea cititorului.

Utilizat de cateva mii de medici din cabinete individuale si spitale din Romania, cititorul de card ACR83, este un cititor fiabil si simplu de utilizat. Cititorul este aprobat de catre CNAS si poate fi utilizat atat cu SIUI, cat si cu alte programe informatice.

Pe langa cititorul de card ACR83 (APG), va punem la dispozitie si cititoarele fara ecran si tastatura ACR39 (cititorul fiind varianta imbunatatita a cititorului ACR38) si ACR39U-H1 care permite inserarea verticala a cardului de sanatate. Cititorul ACR39 poate fi utilizat si pentru citirea/scrierea datelor in cardurile cu memorie securizata (Smartcard SLE5542) precum si pentru citirea datelor de pe cardul de tahograf.

Mai jos va prezentam cele trei tipuri de cititoare de carduri:

APG select crop ACR39-800 nou acr39U-H1.2.intech.ro
Cititor card sanatate ACR83 (APG) Cititor card sanatate/tahograf ACR39 Cititor card sanatate/tahograf ACR39U-H1

 

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici!

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel:  +40 264 418929

Fax: +40-364-780193

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Magazin online

Toate produsele comercializate de catre noi, le puteti achizitiona din magazinul nostru online. 

intech

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla