Smartcardurile isi gasesc o utilizare larga in finante, comunicatii, transport, securitate sociala, taxe etc. si eficientizeaza activitatile zilnice. Smartcardurile cu procesor reprezinta solutia ideala pentru companiile care isi doresc un card sigur pentru autentificare, stocare de certificate digitale si semnare electronica.

Smartcards pentru autentificare -PKI

Cardurile PKI sunt special proiectate pentru aplicatii bazate pe PKI, fiind evident ca tehnologia smartcard in PKIcombinatie cu o infrastructura bazata pe chei publice ofera un nivel de protectie mai inalt si sigur impotriva hackerilor decat un sistem bazat pe cheie publica de sine statatoare. Toate datele necesare accesului sunt stocate in chipul din smartcard si nu pot fi accesat din exterior. In acelasi timp se obtine o securitate de cel mai inalt nivel pentru aplicatii in intranet, extranet si Internet, incluzand acces sigur, autentificare si transmisie de date printr-o tehnologie care asigura criptare si in acelasi timp acces fizic.

Aplicatii:
-Internet banking
-E-commerce
-Accesul in reteaua corporatiilor
-ID Card pentru locatarii unui imobil
-Securizarea e-mail-ului
-SSO logon
-Acces VPN
-Card de sanatate
-Card pentru transportul public
-Card de plati
-Managementul datelor sensibile ale utilizatorului
-Card pentru campus studenti
-Card de identificare pentru angajati
 
PKI, prescurtare de la Public Key Infrastructure, este larg acceptat in aplicatiile care necesita autentificare severa. Datorita datelor sensibile, cum ar fi chei private, foarte importante in sistemele PKI, cartelele smartcard au fost selectate pe post de container.  
 
Smartcards SLE5542 cu memorie securizata
 
Cardurile inteligente cu memorie securizata, Smartcard SLE fac parte din categoria celor mai populare sle5542smartcard-uri din lume. Chip-ul cu memorie EEPROM incorporat in fiecare card detine functii de scriere protejate si un Cod de Securitate Programabil [Programmable Security Code (PSC)]. Memoria EEPROM-ul este organizat in grupuri de octeti oferind posibilitatea protectiei la scriere programata pentru fiecare byte. Datele din memorie pot fi accesate si modificate numai dupa introducerea si verificarea codului de securitate de 3-bytes.
 
Cardul smartcard SLE5542 este versiunea imbunatatita a cardului smartcard SLE4442 si sunt 100% compatibile in toate aplicatiile dezvoltate cu SLE4442.
 
Cardurile inteligente sunt denumite si carduri cu cip. Performanta si utilizarea acestor chipuri este similara. 
 
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici!

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel:  +40 264 418929

Fax: +40-364-780193

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Magazin online

Toate produsele comercializate de catre noi, le puteti achizitiona din magazinul nostru online. 

intech

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla