Smartcards

Written by Super User on . Posted in Alte produse

Smartcardurile isi gasesc o utilizare larga in finante, comunicatii, transportSmartcards PKI, securitate sociala, taxe etc. si eficientizeaza activitatile zilnice. Smartcardurile cu procesor reprezinta solutia ideala pentru companiile care isi doresc un card sigur pentru autentificare, stocare de certificate digitale si semnare electronica.

 

Smartcard PKI - Carduri pentru autentificare cu procesor

PKI, prescurtare de la Public Key Infrastructure, este larg acceptat in aplicatiile care necesita autentificare severa. Datorita datelor sensibile, cum ar fi chei private, foarte importante in sistemele PKI, cartelele smartcard au fost selectate pe post de container.      Cumpara aici      

Memory Cards - Carduri cu memorie securizata

Cardurile inteligente cu memorie securizata, Smartcard SLE fac parte din categoria celor mai populare smartcard-uri din lume. Chip-ul cu memorie EEPROM incorporat in fiecare card detine functii de scriere protejate si un Cod de Securitate Programabil [Programmable Security Code (PSC)]. Memoria EEPROM-ul este organizat in grupuri de octeti oferind posibilitatea protectiei la scriere programata pentru fiecare byte. Datele din memorie pot fi accesate si modificate numai dupa introducerea si verificarea codului de securitate de 3-bytes.

Despre noi

Suntem prezenti pe piata inca din 1994 si suntem pregatiti sa va oferim cele mai potrivite solutii de securitate pentru afacerea dvs. Chiar daca nu stiti de la inceput care este solutia care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra, va oferim suport si asistenta in definirea parametrilor si alegerea acesteia. Solutiile oferite garanteaza securitate maxima si costuri minime de implementare.

Aflati mai multe detalii →

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel/Fax:  +40 264 418929

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla