USB TOKEN pentru autentificare

Toate dispozitivele de tip USB token sunt cunoscute sub denumirea de “token”. Primul dispozitiv de acest tip a fost introdus pe piata de catre Aladdin Knowledge Systems LTD sub denumirea de eToken. Datorita popularitatii sale, termenul de "eToken" a devenit de-a lungul anilor o denumire generica pentru toate dispozitivele token pentru autentificare solida, semnare electronica si criptare de date.

Dispozitivele token ePass pot fi incorporate in orice sistem de autentificare securizat si ofera o solutie cu costuri scazute pentru tranzactiile online, autentificarea in VPN, semnare electronica etc.

Tokenele ePass sunt acceptate si utilizate in sistemele de securitate din institutiile publice si guvernamentale din Romania.

ePass este un dispozitiv USB token de securitate, bazat pe PKI, pentru autentificare cu doi factori. Acesta este prevazut cu interfata USB pentru conectare la un PC, interfata ISO 7816 pentru comunicare cu un cititor de Smart Card sau conector USB Smart Card ISO 7816-12. ePass ofera o posibilitate de identificare si o autentificare solida, cu utilizare in networking logon, tranzactii online securizate, semnatura digitala, protectia datelor confidentiale si altele.

Unde se utilizeaza?
USB Token-ul ePass se poate utiliza oriunde se impun conditii severe de autentificare pentru controlul securitatii informatiei, cum ar fi controlul accesului in retea, acces VPN la distanta, criptarea e-mail-ului, protectia severa a schimbului fisierelor de date, single-sign-on, online banking, online shopping etc. Indiferent de sistemul de operare utilizat, indiferent de motiv, exista un dispozitiv USB token ePass si solutia completa potrivita nevoilor dumneavoastra.

De ce e Pass?
Feitian Technologies este lider si inovator in industrie in domeniul aplicatiilor de securitate din tehnologia informatiei. Ca producator, Feitian ofera pe piata milioane de tokene ePass si este furnizorul numarul unu de dispozitive de autentificare USB in sectorul bancar din China. Cu o echipa de sute de dezvoltatori si ingineri de suport, Feitian ofera clientilor sai produse USB Token ePass si servicii de varf. Intelegem solicitarile diverse ale clientilor nostri, oferim flexibilitate si un raspuns rapid pentru a putea satisface toate cerintele.

De asemenea va prezentam si dispozitivul de autentificare mToken CryptoID care este noua generatie de chip smartcard de autentificare cu doi factori care utilizează drivere CCID. Driverele CCID sunt utilizate pentru a proteja dispozitivul, și prin urmare, pachetele de date sunt mai puțin sensibile la sniffing, astfel oferind autentificare mai solida. Mai mult decât atât, tehnologia smartcard încorporata permite o autentificare mai robusta și verificarea implementărilor.

Mai jos va prezentam cele sapte tipuri de dispozitive USB Token:

epass2003 bun Token-epass2000 intech ePass-FIDO-500x500 fido nfc eJava Token cryptoID- intech.ro
 ePass 2003  ePass2000  ePass3003Auto  ePass FIDO  ePass FIDO NFC  eJava Token  mCrypto ID

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici!

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel:  +40 264 418929

Fax: +40-364-780193

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Magazin online

Toate produsele comercializate de catre noi, le puteti achizitiona din magazinul nostru online. 

intech

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla