USB TOKEN pentru autentificare

Written by Super User on . Posted in Alte produse

Produse din categoria USB Token:

Usb Token ePass2003USB Token ePass Usb Token eToken PRO smartcardUSB Token eToken

Prezentare generala:

Toate dispozitivele de tip USB token sunt cunoscute sub denumirea de “token”. Primul dispozitiv de acest tip a fost introdus pe piata de catre Aladdin Knowledge Systems LTD sub denumirea de eToken. Datorita popularitatii sale, termenul de "eToken" a devenit de-a lungul anilor o denumire generica pentru toate dispozitivele token pentru autentificare solida, semnare electronica si criptare de date.

Dispozitivele token ePass pot fi incorporate in orice sistem de autentificare securizat si ofera o solutie cu costuri scazute pentru tranzactiile online, autentificarea in VPN, semnare electronica etc.

Tokenele ePass sunt acceptate si utilizate in sistemele de securitate din institutiile publice si guvernamentale din Romania.

Mai multe detalii despre dispozitivele USB Token gasiti aici.

Dispozitive USB Token la pret atractiv!

 

Despre noi

Suntem prezenti pe piata inca din 1994 si suntem pregatiti sa va oferim cele mai potrivite solutii de securitate pentru afacerea dvs. Chiar daca nu stiti de la inceput care este solutia care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra, va oferim suport si asistenta in definirea parametrilor si alegerea acesteia. Solutiile oferite garanteaza securitate maxima si costuri minime de implementare.

Aflati mai multe detalii →

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel/Fax:  +40 264 418929

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla