USB Token ePass

Written by Super User on . Posted in Alte produse

 

Produse din aceasta categorie:

Usb Token ePass2000  USB Token
ePass2000
Usb Token ePass2003 USB Token
ePass2003
 Usb Token ePass3003Auto USB Token
ePass3003Auto
Usb Token Storepass  
Usb Token ePassFIDO USB Token ePass FIDO Usb Token eJava Token USB eJava Token

Prezentare generala

ePass este un dispozitiv USB token de securitate, bazat pe PKI, pentru autentificare cu doi factori. Acesta este prevazut cu interfata USB pentru conectare la un PC, interfata ISO 7816 pentru comunicare cu un cititor de Smart Card sau conector USB Smart Card ISO 7816-12. ePass ofera o posibilitate de identificare si o autentificare solida, cu utilizare in networking logon, tranzactii online securizate, semnatura digitala, protectia datelor confidentiale si altele. 

Unde se utilizeaza?
USB Token-ul ePass se poate utiliza oriunde se impun conditii severe de autentificare pentru controlul securitatii informatiei, cum ar fi controlul accesului in retea, acces VPN la distanta, criptarea e-mail-ului, protectia severa a schimbului fisierelor de date, single-sign-on, online banking, online shopping etc. Indiferent de sistemul de operare utilizat, indiferent de motiv, exista un dispozitiv USB token ePass si solutia completa potrivita nevoilor dumneavoastra.

De ce e Pass?
Feitian Technologies este lider si inovator in industrie in domeniul aplicatiilor de securitate din tehnologia informatiei. Ca producator, Feitian ofera pe piata milioane de tokene ePass si este furnizorul numarul unu de dispozitive de autentificare USB in sectorul bancar din China. Cu o echipa de sute de dezvoltatori si ingineri de suport, Feitian ofera clientilor sai produse USB Token ePass si servicii de varf. Intelegem solicitarile diverse ale clientilor nostri, oferim flexibilitate si un raspuns rapid pentru a putea satisface toate cerintele.

Despre noi

Suntem prezenti pe piata inca din 1994 si suntem pregatiti sa va oferim cele mai potrivite solutii de securitate pentru afacerea dvs. Chiar daca nu stiti de la inceput care este solutia care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra, va oferim suport si asistenta in definirea parametrilor si alegerea acesteia. Solutiile oferite garanteaza securitate maxima si costuri minime de implementare.

Aflati mai multe detalii →

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel/Fax:  +40 264 418929

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla