USB Token eToken

Written by Super User on . Posted in Alte produse

SafeNet Inc. ofera o familie de dispozitive USB Token pentru autentificare solida si management de parola. eToken ofera flexibilitatea necesara producerii oricarui mix de dispozitive USB Token care sa corespunda nevoilor specifice de afaceri, cerintelor de securitate si de buget.

Cu un singur dispozitiv USB eToken utilizatorul poate:
•sa se conecteze la calculator si retea
•sa pastreze si sa gestioneze credentiale si parole
•sa cripteze fisiere, documente si email
•sa semneze digital documente
•sa obtina acces fizic la facilitati etc.

Familia de dispozitive USB eToken include:
Usb token etoken PROeToken PRO – tokenul USB cel mai performant din familia de dispozitive eToken. Sigur si portabil, acest dispozitiv bazat pe un chip smart-card care nu necesita cititor este cheia pentru autentificare severa si implementarea PKI intr-o organizatie.

Usb Token EToken PRO AnywhereeToken PRO Anywhere - Un USB token smartcard portabil care nu necesita cititor si care permite acces sigur la Web, aplicatii de autentificare, semnatura digitala, criptare/decriptare si e-mail securizat usor, convenabil si sigur, aproape de pretutindeni.

Usb Token eToken NG FlasheToken NG-FLASH - este un token 2 in 1 pentru autentificare si criptare. Acest dispozitiv ofera aceeasi functionalitate ca si USB eToken PRO si in plus o memorie criptata flash pentru stocarea sigura a informatiilor.

Usb Token eToken PRO smartcardeToken PRO Smartcard - tokenul USB traditional este disponibil sub forma de card. Oferind aceeasi functionalitate ca si USB eToken PRO, acest dispozitiv este ideal pentru implementarea cartelelor de acces cu fotografie, benzi magnetice etc. impreuna cu autentificarea puternica si solutia de management al parolelor.

Mai multe detalii despre dispozitivele USB Token eToken gasiti aici.

Pentru mai multe detalii despre produse, ne puteti contacta aici.

Despre noi

Suntem prezenti pe piata inca din 1994 si suntem pregatiti sa va oferim cele mai potrivite solutii de securitate pentru afacerea dvs. Chiar daca nu stiti de la inceput care este solutia care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra, va oferim suport si asistenta in definirea parametrilor si alegerea acesteia. Solutiile oferite garanteaza securitate maxima si costuri minime de implementare.

Aflati mai multe detalii →

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel/Fax:  +40 264 418929

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla