Dispozitiv criptografic securizat-ePass2003

Prezentare generala

USB Token ePass2003 este un dispozitiv criptografic de verificare a identitatii. Tokenul ePass2003 de la Feitian ofera masuri de protectie indispensabile pentru comunicatii si tranzactii digitale.

Dispozitivul ePass2003 poate securiza logari locale si in retea, oferind o solutie de autentificare cu doi factori. Criptarea cheilor si semnarea electronica a emailurilor, documentelor si tranzactiilor sunt realizate incorporat (onboard) in tokenul securizat. Dispozitivul este impenetrabil in fata manipularilor si atacurilor.epass2003

Caracteristici USB Token ePass2003

 • Chip smart card sigur incorporat de inalta performanta

Chip smart card certificat cu Common Criteria EAL 5+
Algortimi incorporati RSA, AES, DES/3DES, SHA-1, SHA-256 aprobati de NIST FIPS CAVP
Generator hardware de numar aleator
Memorie 64K EEPROM pentru stocarea cheilor private, certificatelor digitale multiple si a datelor sensibile.

 • Sistem de operare in card oferit de Feitian cu IP proprietar

Aspect conform cu standardul FIPS 140-2 level 3, certificat FIPS 140-2 level 2
Mesageria sigura garanteaza confidentialitatea dintre dispozitiv si aplicatie
Suporta certificatul standard X.509 v3
Suporta stocarea de certificate multiple pe un singur dispozitiv token
Functii incorporate pentru generarea de chei prereche RSA2048, semnare si criptare
Numar serial unic de hardware universal 64 bit

 • USB token hardware "tamper evident"

Dispozitiv USB full speed
Dispozitiv conform cu ISO 7816 1-4 8 9 12, PC/SC si CCID
Rezistent la apa, cu injectare de rasina (in curs de evaluare)
Optiuni flexibile de personalizare hardware ca de exemplu logo, culoare si carcasa

 • Middleware solid care suporta sisteme de operare multiple

Suporta Windows, Linux si Mac OS
Conform cu Windows MiniDriver standard, functioneaza cu Microsoft Base Smart Card CSP
Suporta inscrierea de carduri in Windows pentru Windows smartcard user si smartcard logon
Suporta API standard PKCS#11, Microsoft CryptoAPI si Microsoft CryptoAPI : Next Generation (CNG)
Functioneaza cu software conform cu PKCS#11 & CSP ca de exemplu: Netscape, Mozilla, Internet Explorer si Outlook.

 • Integrare facila cu aplicatii PKI variate

Dispozitiv ideal pentru certificate digitale. Functioneaza cu toate aplicatiile relative pentru certificate
Token de securitate inalta pentru semnarea locala sau in retea
Autentificare web usor de utilizat, de tip plug & play sub sistemele Windows
Suporta semnarea si criptarea documentelor, emailurilor si tranzactiilor online.

Carduri inteligente

Smartcardurile isi gasesc o utilizare larga in finante, comunicatii, transport, securitate sociala, taxe etc. si eficientizeaza activitatile zilnice. Smartcardurile cu procesor reprezinta solutia ideala pentru companiile care isi doresc un card sigur pentru autentificare, stocare de certificate digitale si semnare electronica.

Smartcards pentru autentificare -PKI

Cardurile PKI sunt special proiectate pentru aplicatii bazate pe PKI, fiind evident ca tehnologia smartcard in PKIcombinatie cu o infrastructura bazata pe chei publice ofera un nivel de protectie mai inalt si sigur impotriva hackerilor decat un sistem bazat pe cheie publica de sine statatoare. Toate datele necesare accesului sunt stocate in chipul din smartcard si nu pot fi accesat din exterior. In acelasi timp se obtine o securitate de cel mai inalt nivel pentru aplicatii in intranet, extranet si Internet, incluzand acces sigur, autentificare si transmisie de date printr-o tehnologie care asigura criptare si in acelasi timp acces fizic.

Aplicatii:
-Internet banking
-E-commerce
-Accesul in reteaua corporatiilor
-ID Card pentru locatarii unui imobil
-Securizarea e-mail-ului
-SSO logon
-Acces VPN
-Card de sanatate
-Card pentru transportul public
-Card de plati
-Managementul datelor sensibile ale utilizatorului
-Card pentru campus studenti
-Card de identificare pentru angajati
 
PKI, prescurtare de la Public Key Infrastructure, este larg acceptat in aplicatiile care necesita autentificare severa. Datorita datelor sensibile, cum ar fi chei private, foarte importante in sistemele PKI, cartelele smartcard au fost selectate pe post de container.  
 
Smartcards SLE5542 cu memorie securizata
 
Cardurile inteligente cu memorie securizata, Smartcard SLE fac parte din categoria celor mai populare sle5542smartcard-uri din lume. Chip-ul cu memorie EEPROM incorporat in fiecare card detine functii de scriere protejate si un Cod de Securitate Programabil [Programmable Security Code (PSC)]. Memoria EEPROM-ul este organizat in grupuri de octeti oferind posibilitatea protectiei la scriere programata pentru fiecare byte. Datele din memorie pot fi accesate si modificate numai dupa introducerea si verificarea codului de securitate de 3-bytes.
 
Cardul smartcard SLE5542 este versiunea imbunatatita a cardului smartcard SLE4442 si sunt 100% compatibile in toate aplicatiile dezvoltate cu SLE4442.
 
Cardurile inteligente sunt denumite si carduri cu cip. Performanta si utilizarea acestor chipuri este similara. 
 
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici!

USB TOKEN pentru autentificare

USB TOKEN pentru autentificare

Toate dispozitivele de tip USB token sunt cunoscute sub denumirea de “token”. Primul dispozitiv de acest tip a fost introdus pe piata de catre Aladdin Knowledge Systems LTD sub denumirea de eToken. Datorita popularitatii sale, termenul de "eToken" a devenit de-a lungul anilor o denumire generica pentru toate dispozitivele token pentru autentificare solida, semnare electronica si criptare de date.

Dispozitivele token ePass pot fi incorporate in orice sistem de autentificare securizat si ofera o solutie cu costuri scazute pentru tranzactiile online, autentificarea in VPN, semnare electronica etc.

Tokenele ePass sunt acceptate si utilizate in sistemele de securitate din institutiile publice si guvernamentale din Romania.

ePass este un dispozitiv USB token de securitate, bazat pe PKI, pentru autentificare cu doi factori. Acesta este prevazut cu interfata USB pentru conectare la un PC, interfata ISO 7816 pentru comunicare cu un cititor de Smart Card sau conector USB Smart Card ISO 7816-12. ePass ofera o posibilitate de identificare si o autentificare solida, cu utilizare in networking logon, tranzactii online securizate, semnatura digitala, protectia datelor confidentiale si altele.

Unde se utilizeaza?
USB Token-ul ePass se poate utiliza oriunde se impun conditii severe de autentificare pentru controlul securitatii informatiei, cum ar fi controlul accesului in retea, acces VPN la distanta, criptarea e-mail-ului, protectia severa a schimbului fisierelor de date, single-sign-on, online banking, online shopping etc. Indiferent de sistemul de operare utilizat, indiferent de motiv, exista un dispozitiv USB token ePass si solutia completa potrivita nevoilor dumneavoastra.

De ce e Pass?
Feitian Technologies este lider si inovator in industrie in domeniul aplicatiilor de securitate din tehnologia informatiei. Ca producator, Feitian ofera pe piata milioane de tokene ePass si este furnizorul numarul unu de dispozitive de autentificare USB in sectorul bancar din China. Cu o echipa de sute de dezvoltatori si ingineri de suport, Feitian ofera clientilor sai produse USB Token ePass si servicii de varf. Intelegem solicitarile diverse ale clientilor nostri, oferim flexibilitate si un raspuns rapid pentru a putea satisface toate cerintele.

De asemenea va prezentam si dispozitivul de autentificare mToken CryptoID care este noua generatie de chip smartcard de autentificare cu doi factori care utilizează drivere CCID. Driverele CCID sunt utilizate pentru a proteja dispozitivul, și prin urmare, pachetele de date sunt mai puțin sensibile la sniffing, astfel oferind autentificare mai solida. Mai mult decât atât, tehnologia smartcard încorporata permite o autentificare mai robusta și verificarea implementărilor.

Mai jos va prezentam cele sapte tipuri de dispozitive USB Token:

epass2003 bun Token-epass2000 intech ePass-FIDO-500x500 fido nfc eJava Token cryptoID- intech.ro
 ePass 2003  ePass2000  ePass3003Auto  ePass FIDO  ePass FIDO NFC  eJava Token  mCrypto ID

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici!

Solutii de protectie pentru software

Sentinel HL este cea mai utilizata solutie de protectie pentru software si proprietate intelectuala.

Cheile de protectie de tip hardware:                                                                       chei protectie intech

 • Ofera protectie robusta impotriva pirateriei software: functionarea corecta a produselor software depinde de prezenta cheii Sentinel HL key care este impenetrabila
 • Ofera cea mai robusta executie a termenilor de licentiere care sunt stocati securizat si sunt protejati in cheia Sentinel HL
 • Permite portabilitatea produselor software astfel incat sa poata fi utilizate pe orice calculator la care este conectata cheia Sentinel HL key
 • Nu este nevoie de o conexiune la Internet pentru a activa produsele software

Cheile de protectie de tip software:                                                                                   chei sl

 • Sentinel SL este cheia virtuala de protectie care este instalata si stocata pe sistemul utilizatorului.
 • Se bazeaza pe tehnologia de protectie a cheilor Sentinel HL si ofera securitatea cea mai robusta disponibila pe piata.
 • Solutia cu chei SL ofera o varietate de optiuni de licentiere si permite distributia electronica a programelor software (prin internet, email, descarcare online etc). Astfel sunt reduse costurile operationale si timpul ramas pana la lansarea pe piata a produselor software.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici!

Suport cititoare de carduri

Puteti utiliza eficient cardul de sanatate daca utilizati un cititorul de carduri cu suport software actualizat.

Ultima versiune a driver-ului pentru cititoarele ACR 83 si ACR 39 (acr 38) este 4.0.0.6. Inainte de a raporta o eroare, verificati daca cititorul lucreaza cu aceasta versiune si in caz contrar, actualizati driverul.

Pentru instalarea cititorului de carduri descarcati driver-ul de mai jos.

Driverul poate fi descarcat de la :

Descarcare driver 32-bit 

Descarcare driver 64-bit

ERORI LA UTILIZAREA SIUI care privesc cardul de sanatate.

Majoritatea erorilor pe care le primiti in timpul utilizarii SIUI nu se datoreaza cititorului, ci conflictului dintre diverse componente ale SIUI.

Cititi mai mult →

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel:  +40 264 418929

Fax: +40-364-780193

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Magazin online

Toate produsele comercializate de catre noi, le puteti achizitiona din magazinul nostru online. 

intech

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla