One Time Password, prescurtat OTP, este recunoscuta ca o metoda solida de autentificare pentru ca previne accesul neautorizat la informatiile sensibile sau la resursele cu acces restrictionat aflate atat pe calculatoare personale cat si pe cele aflate in retea.otp-token-c100

Parolele statice sunt percepute de foarte multa vreme ca fiind o problema de securitate si management care da batai de cap administratorilor IT. In mod obisnuit, o parola este utilizata repetat de catre un utilizator sau poate fi notata neglijent pe o bucatica de hartie si de aici mai este doar un pas pana la aflarea ei de catre o persoana neautorizata. In locul parolei traditionale, One Time Password (OTP) se schimba de fiecare data cand se solicita un acces. Pe de o parte utilizatorul este eliberat pentru totdeauna de necesitatea de a memora parola statica prin utilizarea token-ului OTP; pe de alta parte informatiile sensibile din sistemele IT sunt mai bine protejate impotriva accesului neautorizat atata timp cat atacurile repetitive sunt prevenite. Pentru a face fata cerintelor de securitate ale sistemelor IT, este recomandata introducerea metodelor de autentificare cu doi factori in infrastructura IT. Solutia OTP, cea mai adaptiva si flexibila schema, devine cea mai populara solutie de securizare a informatiilor din domeniu oferind atat un cost convenabil cat si o securitate de nivel inalt.

Servicii de autentificare OTP:

Initiativa Open Authentication (OATH) reuneste un grup de companii determinate sa stabileasca un set de standarde pentru autentificare solida, arhitecturi si specificatii care acopera domeniul OTP: OATH Reference Architecture, HOTP, OCRA, etc. Feitian este membru OATH si ofera Feitian OTP Authentication System (FOAS), incercand sa acopere fiecare amanunt solicitat de catre clientii care incep sa utilizeze autentificarea solida.

Pentru ca sa testati on-line sistemul de autentificare produs de catre FEITIAN aveti nevoie de un DEMO OTP token fizic pe care il puteti solicita pentru un test limitat in timp sau il puteti achizitiona.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici!

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel:  +40 264 418929

Fax: +40-364-780193

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Magazin online

Toate produsele comercializate de catre noi, le puteti achizitiona din magazinul nostru online. 

intech

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla