Managementul eficient al stocurilor cu OTP

Poveste de succes: Autentificarea cu OTP Token pentru gestiunea mai eficienta pe web a stocurilor de piese auto.

Ideea de baza a fost crearea unei solutii utile pentru reducerea timpului de asteptare pana la onorarea unei comenzi de piese auto. Astfel partenerii pot stii in orice moment care este situatia stocului si cat timp a mai ramas pana la finalizarea comenzii. Solutia se adreseaza companiilor mari care comercializeaza autovehicule si ofera piese si service pentru acestea.

Cum functioneaza?

Fiecare partener se autentifica in pagina web folosind un nume de utilizator si o parola dinamica generata la fiecare solicitare:

Zona de autentificare

OTP TokenDupa autentificare, utilizatorul poate vizualiza situatia exacta a stocurilor pentru piesele auto si poate emite o comanda. Ulterior poate vizualiza stadiul in care este aceasta. De asemenea este disponibil un istoric al comenzilor emise intr-o perioada de timp selectata. Facturile pot fi descarcate imediat si se poate urmari soldul.

Beneficiile solutiei de autentificare:

  • reducerea riscului de furt al datelor personale ale utilizatorului
  • generarea unei parole unice la fiecare solicitare elimina nevoia de a memora o parola
  • autentificarea poate fi realizata de oriunde, sigura conditie fiind ca persoana care se autentifica sa utilizeze un calculator conectat la Internet si sa fie in posesia dispozitivului hardware si al unui PIN suplimentar de autentificare (optiunea PIN-ul se poate implementa optional)
  • costurile implementarii unui astfel de solutii sunt reduse si se recupereaza in cateva luni de la achizitionare

Aveti o aplicatie web sau ati realizat o pagina web si doriti sa identificati sigur utilizatorul si sa controlati accesul la informatie?
Nimic mai simplu. Alegeti solutia de autentificare cu dispozitive OTP Token.Testati-o chiar acum! >>

Puteti fi chiar dumneavoastra urmatoarea poveste de succes!

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta aici.

 

Despre noi

Suntem prezenti pe piata inca din 1994 si suntem pregatiti sa va oferim cele mai potrivite solutii de securitate pentru afacerea dvs. Chiar daca nu stiti de la inceput care este solutia care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra, va oferim suport si asistenta in definirea parametrilor si alegerea acesteia. Solutiile oferite garanteaza securitate maxima si costuri minime de implementare.

Aflati mai multe detalii →

Cum va putem ajuta?

Suntem gata sa raspundem intrebarilor voastre si sa va oferim solutia de care aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati!

Ro Interactive Technologies SRL
400440 Cluj-Napoca
Str. Aurel Suciu nr. 63/1
Tel/Fax:  +40 264 418929

E-mail: office[@]usbtoken.ro
Sau completati formularul de contact.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla